Retour

We begrijpen dat het soms nodig is om een product terug te sturen. Daarom willen we je graag op de hoogte brengen van onze retourvoorwaarden.

Het is mogelijk om een product binnen 30 dagen na ontvangst aan te melden voor retour

Na deze periode kunnen we helaas geen retour meer accepteren. Het product moet in originele staat worden teruggestuurd, inclusief alle bijbehorende accessoires en verpakkingen.

Kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening

We adviseren om het pakketje te versturen met een track & trace code zodat je de zending kunt volgen en er zeker van kunt zijn dat het pakketje bij ons is aangekomen.

Binnen 7 dagen op je rekening

Zodra we het product retour hebben ontvangen en gecontroleerd op de staat, zullen we binnen 7 dagen het aankoopbedrag terugboeken op de rekening waarmee de bestelling is betaald. Het kan tot enkele werkdagen duren voordat het bedrag op de rekening staat.

Meld je retour aan door een e-mail te sturen naar info@degolfballenman.nl

Zorg ervoor dat je in de e-mail je bestelnummer vermeldt en aangeeft om welk product het gaat. We sturen je vervolgens een retourformulier en verdere instructies voor het retourneren van het product.

Meld je retour aan
 

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben over het retourneren van een product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder!